top

Burn-out ? Maak je eigen stappenplan

Burnout workshopZit je in een burn-out? En heb je moeite om de weg terug te vinden? Dan is deze praktische workshop iets voor jou.

Een burn-out is een uitgelezen kans om je leven onder de loep te nemen. Waar sta je op dit moment en waar wil je naar toe? Door op een positieve manier te onderzoeken waar voor jou de belangrijkste oorzaken liggen voor je burn-out kun je je klachten gebruiken om je leven anders in te richten. We gaan jou zelf weer aan het roer zetten door middel van gerichte oefeningen en opdrachten. Want jij weet het beste wat je nodig hebt om beter te worden. Aan het eind van de workshop ontstaat aan de hand van deze opdrachten een door jouw zelf geschreven behandelplan waarmee je de komende tijd aan de slag kunt gaan om weer in balans te komen.

Deze unieke workshop wordt gegeven door natuurgeneeskundig therapeut Anka Blankendaal en burn-outcoach Erna Witbraad. Anka laat je zien hoe je met voeding stress kunt reguleren en geeft handige tips voor een natuurlijke behandeling van stressklachten. Erna is dé specialist als het gaat om praktische inzichten en tools om beter met spanning om te gaan en je grenzen te leren voelen en aangeven. 

Plaats: Centrum voor Integrale Geneeswijzen, Zeestraat 112, Beverwijk
Tijd: zondag 21 februari van 10.00 – 16.00 uur
Bijdrage: € 85,00 inclusief persoonlijk behandelplan en lunch.

ik wil me aanmelden

Voor vragen kun je contact opnemen:

Anka Blankendaal, tel 06-34214018, ankablankendaal@gmail.com, www.ankablankendaal.nl
Erna Witbraad, tel 06-46271336, info@joinyourlife.com, www.joinyourlife.com

Ken jij iemand die deze workshop goed kan gebruiken? Deel dan gerust dit bericht.

??????????????????????

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt