top

Inloopmiddag Beverwijk

Zaterdag 22 april gratis inloopmiddag

Kom kijken in de praktijkruimte

Praktijk BeverwijkVoel je welkom en kom zaterdag 22 april een kijkje nemen in de nieuwe praktijkruimte van Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal en Psychopraktijk Van der Linden aan de Zeestraat 84 A in Beverwijk. Kijk geheel vrijblijvend rond en kom je informeren tijdens deze gratis inloopmiddag over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Stel je vragen

Tijdens deze gratis inloopmiddag op zaterdag 22 april tussen 12.00 en 16.00 staan Anka Blankendaal en Hanneke van der Linden klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Beiden houden sinds januari van dit jaar praktijk op de bovenverdieping aan de Zeestraat 84 A. De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zijkant van het gebouw aan de Zeestraat.

Persoonlijke ontwikkeling

Hanneke van der Linden van Psychopraktijk Van der Linden is gespecialiseerd in rouwverwerking, relatietherapie en persoonlijke coaching. Vragen rondom persoonlijke ontwikkeling, rouw, verdriet of relatie, kan je tijdens de open middag voorleggen in een gratis kennismakingsconsult van een half uur. Meld je aan voor een gratis kennismakingsconsult van een half uur bij Hanneke van der Linden van Psychopraktijk Van der Linden en stuur een mail naar hclind@xs4all.nl , bel met 06-15422355 of klik op de button hieronder. 

Natuurgeneeskunde en meditatie

Anka Blankendaal is gespecialiseerd in homeopathie, kruiden en orthomoleculaire voeding. Zij geeft jou tijdens de open middag gratis advies over voeding, supplementen en natuurlijke oplossingen om je energie en stemming te verbeteren. Altijd al eens willen mediteren? Anka laat jou deze middag kennismaken met de rust van meditatie. Wil je meedoen? Meld je aan via de mail: ankablankendaal@gmail.com, bel met 06-34214018 of klik op de button hieronder:

Aanmelden

 

 

Meditatie Beverwijk

, , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt