top

Mediteren

Natuurgeneeskunde Mediteren Amsterdam Beverwijk

Wil je graag mediteren maar lukt het niet zo makkelijk in je eentje?

Elke woensdagavond in Amsterdam en vrijdagavond in Beverwijk kun je meedoen met een geleide meditatie. In een kleine groep van maximaal 8 personen wordt je meegenomen op een reis naar de stilte in jezelf. Je hoeft zelf even helemaal niets te doen.

Mediteren is makkelijker dan je denkt

Er zijn verschillende manieren om uit je hoofd te komen en naar binnen te keren. Tijdens deze avonden maak je kennis met verschillende Oosterse meditatie technieken en elementen uit de “Living in the Heart’ workshops van Drunvalo Melchizedek. Hij werkt met oude meditaties van o.a. de Kogi en Hopi Indianen. De meditaties zijn krachtig en helend.

Mediteren brengt je naar de rust die onder al je drukke gedachten zit

Als het hoofd stil wordt, kan het lichaam zich beter ontspannen. Daarom heeft mediteren veel voordelen voor je gezondheid:

– het versterkt het immuunsysteem
– verlaagt de bloeddruk
– geeft meer stabiliteit
– zorgt dat je meer verbonden bent
– verhoogt de positiviteit
– brengt innerlijke rust
– verbetert het slaappatroon

De bijdrage is € 10,00 per keer. Geef je van te voren op door te bellen met 06-34214018, stuur een bericht via de mail of klik op de button hieronder.

Aanmelden meditatie

Helende meditatie

Een helende meditatie is een uitgebreid meditatief consult waarbij we afstemmen op jouw persoonlijke behoefte aan heling. Je wordt in een ontspannende en diepe meditatie gebracht en samen gaan we op zoek naar antwoorden in jezelf. Een helende meditatie kan bijzonder krachtig zijn en diepgaande genezing brengen.

Maak een afspraak

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt