top

Vergoedingen zorgverzekering 2019!

Veranderingen van de vergoeding in 2019!

Let op: Geen vergoeding meer bij CZ, Ohra, Nationale Nederlanden!
CZ, Ohra en Nationale Nederlanden hebben de vergoeding voor natuurgeneeskunde uit het pakket gehaald. Geheel onverwachts omdat wij aan alle hoge eisen van de zorgverzekeraars voldoen. Onze beroepsvereniging is in gesprek over 2020 maar voor dit jaar zijn deze verzekeraars geen goede keuze.

UMC vergoedt 100% van ieder consult
Vrijwel alle verzekeringen geven in 2019 slechts een gedeeltelijke vergoeding variërend van € 25,00 tot € 50,00 per consult. Zorgverzekering UMC vergoedt wel 100% van een natuurgeneeskundig consult (met een maximaal bedrag per jaar) en is dus een aanrader als je mijn consulten helemaal vergoed wilt krijgen. Wil je liever een lagere premie en zelf per consult meer bijbetalen, dan is United consumers van VGZ relatief voordelig.

Zorg en Zekerheid, DSW, De Amersfoortse, Stad Holland en Ditzo
Let op: bij deze verzekeraars wordt natuurgeneeskunde alleen vergoed als de zorg door een arts wordt verleend. Ik ben therapeut dus deze verzekeringen moet je ook niet kiezen als je bij mij onder behandeling wilt blijven.

Het is een klus om de juiste verzekering te kiezen
Alle vergoedingen voor natuurgeneeskunde kun je vergelijken op de zorgwijzer. Ik ben geregistreerd zorgverlener en aangesloten bij beroepsvereniging VBAG.

Hoe scoort je verzekeraar op duurzaamheid en eerlijkheid?
Ook belangrijk! Kijk en vergelijk op de verzekeringswijzer

Alles wordt duurder behalve mijn tarieven, die blijven gelijk in 2019.

Maak een afspraak

 

No comments yet.

Geef een reactie

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt