top

Anka Blankendaal

Als je goed voor jezelf zorgt, voel je je positief en sterk. Maar lief zijn voor jezelf kan best lastig zijn. Ik help jou graag op weg naar gezondheid en doe dat met aandacht, eerlijkheid, respect, humor en helderheid. 

De kracht van natuurlijke geneeswijzen

In mijn jeugd worstelde ik met depressies en in 2001 kreeg ik een burn-out. In de reguliere zorg kwam ik niet echt vooruit. Het leek of ik de verbeteringen steeds niet kon vasthouden. Daarom zocht ik verder. Ik herstelde uiteindelijk spectaculair na een grondige reiniging met kruiden, aanpassingen in mijn voedingspatroon en met homeopathie. Toen ik beter voor mezelf ging zorgen, kwam er voor het eerst rust van binnen. Ik kreeg inzicht in de samenhang van mijn klachten waardoor ik voorgoed uit het dal kon klimmen. Ik ontdekte mijn passie voor de natuur en mijn talent voor de natuurgeneeskunde. Na een HBO-opleiding natuurgeneeskunde in Amersfoort startte ik in 2008 mijn praktijk. Mijn eigen wijsheid, gevoeligheid en perfectionisme komen nu goed van pas.

De natuurgeneeskunde zit logisch in elkaar

We zijn niet allemaal hetzelfde en je kunt een mens niet zien in losse onderdelen. Klachten ontstaan nooit zomaar. Het is een signaal dat er al langere tijd iets niet goed gaat. Ruimte en aandacht voor je verhaal zijn daarom heel belangrijk. Elk verhaal is bijzonder. Ik ben er goed in de juiste vragen te stellen zodat je inziet welke factoren een rol spelen bij het ontstaan van je klachten. Zo krijgt ziek zijn een betekenis en kun je zelf werken aan je genezing.

Zorg voor jezelf en de Aarde 

Moeder Aarde geeft ons alles wat we nodig hebben. Ik vind het belangrijk om daar zuinig op te zijn. Het contact met de Aarde is essentieel om je goed te voelen. Zeker in deze tijd is het belangrijk om die verbinding te maken en bewuste keuzes te maken voor je gezondheid. Ik wil je daar graag bij helpen.

Maak een afspraak

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt