top

Anka Blankendaal

Als je goed voor jezelf zorgt, voel je je positief en sterk. Maar dat is best een uitdaging. Ik help jou graag om gezonde keuzes te maken en doe dat met aandacht, eerlijkheid, respect, humor en helderheid. 

De kracht van natuurlijke geneeswijzen

In mijn jeugd worstelde ik met depressies en in 2001 kreeg ik een burn-out. In de reguliere zorg kwam ik niet echt vooruit. Het leek of ik de verbeteringen steeds niet kon vasthouden. Daarom zocht ik verder. Ik herstelde uiteindelijk spectaculair na een grondige reiniging met kruiden, aanpassingen in mijn voedingspatroon en met homeopathie. Toen ik beter voor mezelf ging zorgen, kwam er voor het eerst rust van binnen. Ik kreeg inzicht in de samenhang van mijn klachten waardoor ik voorgoed uit het dal kon klimmen. Ik ontdekte mijn passie voor de natuur en mijn talent voor de natuurgeneeskunde. Na een HBO-opleiding natuurgeneeskunde in Amersfoort startte ik in 2008 mijn praktijk. Het is bijzonder om mensen te mogen begeleiden en te zien hoe ze opknappen. Ik deel met veel plezier mijn ervaring en kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan.

De natuurgeneeskunde zit logisch in elkaar

We zijn niet allemaal hetzelfde en klachten ontstaan nooit zomaar. Het is een signaal dat er al langere tijd iets niet goed gaat. Ruimte en aandacht voor je verhaal zijn daarom belangrijk. Elk verhaal is bijzonder. Ik ben er goed in de juiste vragen te stellen zodat je inziet welke factoren een rol spelen bij het ontstaan van je klachten. Zo krijgt ziek zijn een betekenis en kun je zelf werken aan je genezing.

Zorg voor jezelf en de Aarde 

Ik vind het belangrijk om zuinig te zijn op onze Aarde. Het contact met de Aarde is essentieel om je goed te voelen. Zeker in deze tijd is het belangrijk om die verbinding te maken en bewuste keuzes te maken voor je gezondheid en het milieu. Ik help jou daar graag bij.

Maak een afspraak

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt