top

Disclaimer

Informatie op deze site
Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hoewel er is getracht om correcte en actuele informatie te geven, kan er geen garantie worden gegeven dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. De natuurgeneeskunde is altijd in ontwikkeling en inzichten kunnen worden bijgesteld. De praktijk voor natuurgeneeskunde Anka Blankendaal (hierna ‘de praktijk’) kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site. Ook kan de informatie op deze site op geen enkele wijze een vervanging zijn voor medisch onderzoek. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Weblinks
Deze website bevat links naar websites die niet worden beheerd door de praktijk. Deze links zijn uitsluitend bedoeld ter informatie. Hoewel zoveel mogelijk is gekozen voor het linken naar websites die betrouwbaar zijn, kan de praktijk op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Publicatie – copyright
Alle teksten op deze website zijn geschreven door Anka Blankendaal. De informatie op deze site mag je voor eigen gebruik overnemen en delen met bronvermelding. Voor commercieel gebruik en voor gebruik op andere websites is uitdrukkelijk vooraf toestemming nodig. Alle foto’s op de website zijn eigendom van de praktijk of gepubliceerd met toestemming en mogen niet worden gekopieerd. Mocht u onverhoopt een foto menen te zien waarvan u niet toestaat dat deze is gepubliceerd, dan kunt u contact opnemen en zal deze worden verwijderd.

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt