top

Praktijk

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Amsterdam homeopaat amsterdam natuurgeneeskunde

Nieuwezijds Voorburgwal 101 – 2e etage
1012 RG Amsterdam
Tel: 06-34214018

Vaste praktijkdagen: dinsdag en woensdag. Overige dagen in overleg.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Beverwijk (gesloten)

Hobbesteeg 4 (bij Flex en Connect)
1941 CB Beverwijk
Tel: 06-34214018

Vaste praktijkdag: vrijdag

ankablankendaal@gmail.com

KvK nummer: 37144032

Route Amsterdam

Vanaf Centraal Station ben je binnen 10 minuten bij de praktijk. Je kunt lopen. Neem de uitgang naar het Centrum en ga rechtsaf tot aan de fietsenstalling. Loop voor de fietsenstalling langs richting het centrum en steek de weg over.  Je loopt dan de Nieuwezijds Voorburgwal op. Nummer 101 bevindt zich aan de linkerkant na ongeveer 8 minuten lopen.

Vanaf Centraal Station kan je tram  2, 12, 13 of 17 nemen. Als je uitstapt bij halte Dam steek je schuin over naar nummer 101. De praktijk is gevestigd boven de Green Bikes fietsverhuur.

Met de auto kun je op loopafstand parkeren in de parkeergarage Nieuwezijds Kolk of bij de Bijenkorf. Houd er rekening mee dat er druk verkeer is in het centrum en dat parkeren prijzig is.

Vanuit de parkeergarage Nieuwezijds Kolk loop je rechtdoor richting het centrum. De praktijk bevindt zich aan de linkerkant op 101. We zijn gevestigd boven de Green Bikes fietsverhuur.

Als je bij de Bijenkorf parkeert, steek je het Damrak over en loopt via de steeg naar de Nieuwendijk en door de volgende steeg naar de Nieuwezijds Voorburgwal. Sla linksaf en loop naar nummer 101 aan dezelfde zijde.

Google map Amsterdam

Klik hier voor een plattegrond

Route Beverwijk

Parkeermogelijkheden
Rondom winkelcentrum Beverhof liggen ruim 2000 parkeerplaatsen.
Dit is betaald parkeren tot 18 uur voor € 1,30 per uur.
Adres parkeerterrein: Beverplein Beverwijk
Loop door het winkelcentrum heen richting de winkel Xenos. Neem hier de uitgang, steek de straat over en ga het steegje in. Dit is de Hobbesteeg.  Nummer 4 zit aan de linkerkant. De praktijk is gevestigd bij Flex en Connect.

In de Hobbesteeg/Koningshof is ook betaalde parkeergelegenheid.
Het parkeerterrein bij de kruising Jan Alsweg/Koningsstraat is een blauwe zone waar je twee uur gratis kunt parkeren.

OV
Het station van Beverwijk is 800 meter vanaf de Hobbesteeg. Er is een rechtstreekse treinverbinding van en naar Alkmaar, Hoorn, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Haarlem en Amsterdam.

Lopend vanaf station Beverwijk ben je in 10 minuten bij de praktijk.
Vanaf het station loop je rechtdoor, dan rechtsaf de Breestraat in. Blijf rechtdoor lopen tot aan het winkelcentrum de Beverhof. Steek bij de Beverhof de Breestraat over en loop daar de Hobbesteeg in. Nummer 4 bevindt zich aan de linkerkant.

De bushalte van en naar het station in Beverwijk is om de hoek van de Hobbesteeg. Je kunt hier o.a. ook een goede busverbinding nemen van en naar Zaandam.

Google map Beverwijk

Klik hier voor een plattegrond

Maak een afspraak

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt