top

Praktijk

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Amsterdam

homeopaat amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 101 – 2e etage
1012 RG Amsterdam

Tel: 06-34214018

Vaste praktijkdagen: woensdag en vrijdag

Overige dagen: telefonische afspraken en online via beeldbellen.

ankablankendaal@gmail.com

KvK nummer: 37144032

Route 

Vanaf Centraal Station ben je binnen 10 minuten bij de praktijk. Je kunt lopen. Neem de uitgang naar het Centrum en ga rechtsaf tot aan de fietsenstalling. Loop voor de fietsenstalling langs richting het centrum en steek de weg over.  Je loopt dan de Nieuwezijds Voorburgwal op. Nummer 101 bevindt zich aan de linkerkant na ongeveer 8 minuten lopen.

Vanaf Centraal Station kan je tram  2, 12, 13 of 17 nemen. Als je uitstapt bij halte Dam steek je schuin over naar nummer 101. De praktijk is gevestigd boven de Green Bikes fietsverhuur.

Met de auto kun je op loopafstand parkeren in de parkeergarage Nieuwezijds Kolk of bij de Bijenkorf. Houd er rekening mee dat er druk verkeer is in het centrum en dat parkeren prijzig is.

Vanuit de parkeergarage Nieuwezijds Kolk loop je rechtdoor richting het centrum. De praktijk bevindt zich aan de linkerkant op 101. We zijn gevestigd boven de Green Bikes fietsverhuur.

Als je bij de parkeergarage van de Bijenkorf parkeert, steek je het Damrak over en loop je via de Beurspassage naar de Nieuwendijk en door de Sint Nicolaasstraat naar de Nieuwezijds Voorburgwal. Sla linksaf en loop naar nummer 101 aan dezelfde zijde.

Google map praktijk Amsterdam

Klik hier voor een plattegrond

Maak een afspraak

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt