top

CEASE therapie deel 2

Hoe werkt de CEASE methode?

CEASE therapie AmsterdamAlle vaccins, medicijnen, doorgemaakte ziekten en mogelijk verstorende stoffen worden op een checklist ingevuld. Aan de hand daarvan wordt een behandelplan gemaakt. Alle stoffen die mogelijk blokkades hebben gegeven, worden één voor één ontstoord met een homeopathische kuur. Het immuunsysteem wordt daarbij ondersteund en versterkt met voedingssupplementen. Elke kuur duurt minimaal 8 weken.

Werkt het ook bij volwassenen?

De CEASE therapie kan ook volwassenen ondersteunen die zich willen reinigen van toxische stoffen, medicatie en vaccinaties. De methode kan bij herpes, ziekte van Lyme en Pfeiffer de klachten verminderen en wordt ook gebruikt om de gevoeligheid voor allergenen als huisstofmijt en pollen te verminderen.

Meer informatie over de CEASE therapie

Als je wilt weten of de CEASE therapie iets voor jou of je kind zou kunnen zijn, kun je een afspraak maken voor een informatief gesprek.

Dr. Tinus Smits heeft er zijn levenswerk van gemaakt om deze kinderen en hun ouders te helpen. In zijn boek: Autisme – de wanhoop voorbij beschrijft hij zijn ervaringen. Het boek is te koop via internet bij Merlijn boekhandel.

Op de website CEASE-therapie.nl kun je meer informatie vinden. Er staan succesverhalen van ouders die deze behandeling zijn aangegaan en wat je zelf al kunt doen als ouders als je nog twijfelt. Hieronder een korte introductie video met Dr. Tinus Smits.

Maak een afspraak

 

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt