top

CEASE therapie – ontstoren

Het ontstoren van vaccinaties en medicatie

Als er klachten ontstaan na vaccinaties, een narcose of medicijngebruik kunnen homeopathische middelen helpen om het lichaam te ontgiften. Dit wordt ook wel ‘ontstoren’ genoemd. Het ontstoren kan verbetering geven bij kinderen die na een ingeleide bevalling of vaccinaties stagneren in de ontwikkeling.

Hoe werkt de CEASE methode?

CEASE therapie AmsterdamAlle vaccins, medicijnen, doorgemaakte ziekten en mogelijk verstorende stoffen worden op een checklist ingevuld. Aan de hand daarvan wordt een behandelplan gemaakt. Alle stoffen die mogelijk blokkades hebben gegeven, worden één voor één ontstoord met een homeopathische kuur. Het immuunsysteem wordt daarbij ondersteund en versterkt met voedingssupplementen. Elke kuur duurt minimaal 8 weken.

Werkt het ook bij volwassenen?

De CEASE therapie kan volwassenen ondersteunen die zich willen reinigen van toxische stoffen, medicatie en vaccinaties. De methode wordt ook toegepast om de gevoeligheid voor allergenen als huisstofmijt en pollen te verminderen.

Meer informatie over de CEASE therapie

Als je vragen hebt of wilt weten of de CEASE therapie iets voor jou of je kind zou kunnen zijn, kan je een afspraak maken voor een informatief consult. Dit  kan ook telefonisch of via beeldbellen. Dit consult van 45 minuten wordt door de meeste verzekeraars vergoed.

Dr. Tinus Smits is de grondlegger van de CEASE therapie. In zijn boek  ‘Autisme – de wanhoop voorbij’ beschrijft hij zijn ervaringen. Het boek is te koop via internet bij Merlijn boekhandel.

Op de website CEASE-therapie.nl vind je meer informatie en wat je zelf al kunt doen als ouders. Hieronder een korte introductie video met Dr. Tinus Smits.

Maak een afspraak

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt