top

Tarieven

Intake (anderhalf-twee uur) €   95,-
Vervolgconsult (éen-anderhalf uur) €   75,- per uur
Informatief consult CEASE therapie/kennismakingsconsult €   45,- (45 minuten)
Intake CEASE therapie €   95,-
Kinderconsult intake tot 12 jaar €   80,-
Kinderconsult vervolg tot 12 jaar €   65,- per uur
Telefonisch consult per kwartier €   20,-
Verzenden homeopathisch middel €   15,- per middel
 

Afspraken die minder dan 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van de behandeling als je aanvullend verzekerd bent.

De behandeling valt dus niet onder het eigen risico. Ik adviseer je je verzekeraar vooraf te raadplegen over de hoogte van de vergoeding. Ik ben als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en koepelorganisatie RBCZ. Acceptatie door een beroepsvereniging en koepelorganisatie betekent dat de therapeut HBO geschoold is en voldoet aan alle gestelde kwalificaties. Voor de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten, geschillen zorg) ben ik aangesloten bij Quasir, een door het Ministerie van VWS erkende geschillencommissie. Mijn behandelingen worden daarmee door de meeste verzekeraars ook in 2021 weer vergoed.

Let op:  mijn behandeling wordt door een aantal verzekeraars niet meer vergoed. Een overzicht van de vergoedingen vind je op de zorgwijzer voor natuurgeneeskunde. Let goed op de kleine lettertjes. Sommige verzekeraars vergoeden alleen natuurgeneeskunde als je naar een BIG-geregistreerd arts gaat. Dat ben ik niet.

Is natuurgeneeskunde voor jou te duur?

Bij de meeste verzekeringen krijg je een gedeeltelijke vergoeding van € 40,00 – 50,00 per consult. Om de natuurgeneeskunde voor iedereen toegankelijk te houden, is het mogelijk het intake consult over twee afspraken van 45 minuten te verdelen zodat je zelf minder hoeft bij te betalen. Je krijgt dan twee nota’s van € 50,00. Geef dit wel vooraf duidelijk aan bij het maken van een afspraak. Er worden dan twee afspraken gemaakt. Achteraf de nota splitsen, doe ik dus niet!

Maak een afspraak

Nota’s die niet op tijd worden betaald, worden doorgestuurd naar Medicas incassojuristen.

Betalingsvoorwaarden Medicas

             

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt