top

Tarieven

Intake (anderhalf-twee uur) €   95,-
Vervolgconsult (éen-anderhalf uur) €   75,- per uur
Informatief consult CEASE therapie/kennismakingsconsult €   45,- (45 minuten)
Intake CEASE therapie €   95,-
Kinderconsult intake tot 12 jaar €   80,-
Kinderconsult vervolg tot 12 jaar €   65,- per uur
Telefonisch consult per kwartier €   20,-
Verzenden homeopathisch middel €   15,- per middel

Afspraken die minder dan 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van de behandeling als je aanvullend verzekerd bent.

De behandeling valt dus niet onder het eigen risico. Ik adviseer je je verzekeraar vooraf te raadplegen over de hoogte van de vergoeding. Ik ben als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en koepelorganisatie RBCZ. Acceptatie door een beroepsvereniging en koepelorganisatie betekent dat de therapeut HBO geschoold is en voldoet aan alle gestelde kwalificaties. Voor de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten, geschillen zorg) ben ik aangesloten bij Quasir, een door het Ministerie van VWS erkende geschillencommissie. Mijn behandelingen worden daarmee door de meeste verzekeraars ook in 2019 weer vergoed.

Let op: in 2019 worden door CZ, Ohra en Nationale Nederlanden mijn behandelingen niet meer vergoed. Je kunt tot 31 januari 2019 een aanvullende verzekering afsluiten bij een andere verzekeraar die wel een vergoeding geeft. Een overzicht van de vergoedingen vind je op de zorgwijzer voor natuurgeneeskunde.

Is natuurgeneeskunde voor jou te duur?

Bij de meeste verzekeringen krijg je een gedeeltelijke vergoeding van € 40,00 – 50,00 per consult. Om de natuurgeneeskunde voor iedereen toegankelijk te houden, is het mogelijk het intake consult over twee afspraken van 45 minuten te verdelen zodat je zelf minder hoeft bij te betalen. Je krijgt dan twee nota’s van € 50,00. Geef dit wel vooraf duidelijk aan bij het maken van een afspraak. Er worden dan twee afspraken gemaakt. Achteraf de nota splitsen, doe ik dus niet!

Maak een afspraak

VBAG logo 2014

                                       RBCZ-logo-def-2013-hoog-RLC                                         

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt