top

Homeopathie

Homeopathie is de meest gekozen alternatieve geneeswijze

Homeopathie werkt zacht, snel en zeker.

Wat doet homeopathie?

Homeopathie activeert het herstelvermogen en brengt lichaam en geest in balans.

Met welke klachten ga je naar een homeopaat?

Homeopathie werkt bij acute en chronische klachten, zowel fysiek als emotioneel. Homeopathische middelen kunnen een prachtig proces in gang zetten waarbij ingrijpende gebeurtenissen uit het verleden en chronische klachten kunnen worden geheeld. Er zijn grote verbeteringen mogelijk.

Hoe werkt homeopathie?

In de homeopathie wordt het gelijke met het gelijkende genezen. Koffie kan bijvoorbeeld bij gevoelige mensen slapeloosheid veroorzaken terwijl een homeopathisch middel gemaakt van koffie (Coffea) juist slapeloosheid kan genezen. Maar dan moet de slapeloosheid wel samen gaan met rusteloosheid en een stroom van gedachten. Want ook dat zijn symptomen als je veel koffie drinkt. Homeopathische geneesmiddelen worden dus individueel gekozen op het totale beeld aan symptomen. Die moeten overeen komen met het totale geneesmiddelbeeld. Door de klachten als het ware te spiegelen, wordt het eigen immuunsysteem geactiveerd. Je wordt sterker op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Is homeopathie wetenschappelijk bewezen?

Ja zeker! Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan waaruit blijkt dat homeopathie effectief is: http://www.vereniginghomeopathie.nl/wetenschap/

Maak een afspraak

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt