top

Ervaringen

wat de klanten zeggen over natuurgeneeskundeZo blij met het meedenken en de adviezen van Anka. Als je een goede homeopaat zoekt, is ze echt een aanrader!!!!

Ik heb Anka sinds 2012 een paar keer ingeschakeld voor mijn zoon. Wat me elke keer weer opvalt, is haar deskundigheid en kennis gecombineerd met een groot psychologisch inzicht in mensen en hun processen. Ze communiceert helder en met humor en is bovendien een ontzettend leuk mens. Aanrader dus!

Moeder van Youri, 16 jaar

Ik kwam bij Anka op advies van een buurvrouw. Mijn dochter van 14 was al ruim een jaar snel misselijk en had daardoor weinig eetlust. Haar energie en zelfvertrouwen kon ook beter. Ze wilde op school graag alles heel goed doen en liep daardoor soms ‘op haar tenen’. Na twee consulten bij Anka en 4 verschillende homeopathische middelen gaat het goed met Eva. Ik vind haar beter in haar lichaam zitten. Ze is bijna nooit misselijk meer en ik vind haar actiever en krachtiger geworden. Ze eet bewuster en neemt trouw haar multivitamine in. Ik wil Anka graag bedanken en vind het fijn om te weten dat Eva altijd weer bij haar zou kunnen komen als het nodig is. Heel veel groetjes ook namens Eva.

Moeder van Eva, 14 jaar

Toen ik Anka vertelde over de enorme pijn in mijn voet als gevolg van hielspoor, kwam zij met een wondermiddel. Ik had van de dokter al pillen gehad die niet hielpen en veel bijwerkingen gaven. Ik kon bijna niet meer lopen en was aan het denken om een operatie te laten doen. Totdat Anka vertelde dat er een goed homeopathisch middel is voor hielspoor. Ik kon het me niet echt voorstellen maar heb haar het middel laten bestellen. Baat het niet, dan schaadt het niet, dacht ik. Ik nam elke dag 3x een dosis en na een week of twee ging het al iets beter. Anka adviseerde me de dosering af te bouwen naar 1x per dag en na nog een paar weken kon ik mijn dagelijkse ronde om de Sloterplas in Amsterdam weer lopen. Geweldig, ik ben er helemaal van af! De homeopathische pilletjes die nog over waren heb ik aan een kennis gegeven met hielspoor.

Bart, 75 jaar

De meditatie was super en de praktijk voelt helemaal als jouw plek. Goede sfeer, waarachtig en ongekunsteld, spiritueel, gastvrij en ook gewoon met humor!

Jo, 46 jaar

Ik kwam bij Anka met klachten door chronisch ontstoken neusholtes (hoofdpijn, duizelig, alsof ik griep kreeg) en lage energie. Ik was al herhaaldelijk naar de huisarts geweest met mijn klachten, die mij uiteindelijk een neusspray met ontstekingsremmer voorschreef. Hij stelde voor dat ik het zou gebruiken tot het niet meer zou werken en als volgende stap zou hij dan een operatie willen doen. Dit vond ik wel erg kort door de bocht en ik ging op zoek naar alternatieven. Eerst heb ik acupunctuur geprobeerd waar ik baat bij had maar wat ik niet kon volhouden omdat het erg veel van mijn tijd en geld vroeg. Ik koos voor Anka omdat haar benadering holistisch is, homeopathisch en meerdere gebieden van mijn welzijn aandacht geeft.

Inmiddels zijn mijn klachten een stuk afgenomen. Ik heb baat bij de voedingsadviezen en vitamines die ze me heeft voorgeschreven. Ook de homeopathische middelen doen hun werk. Omdat de aanpak mijn lijf herstelt vanaf een moment in mijn leven waarop het immuunsysteem vastliep, heb ik de beleving dat we een constructieve aanpak volgen. De frequentie van ons contact is laag, ik kom  nog eens per 2 – 3 maanden maar de aandacht en kwaliteit van Anka’s begeleiding zijn hoog.

Vanwege mijn goede ervaring met de natuurgeneeskunde ben ik ook bij Anka geweest met mijn zoon van 8. Hij was erg gespannen toen hij van school wisselde. Dit uitte zich in buikpijn en misselijkheid, piekeren ‘s avonds in bed en hij hield vocht vast in zijn vingers waardoor hij af en toe gewrichtspijn had. Hij heeft van Anka 2 homeopathische korrels gekregen die hij enkele weken uit elkaar moest innemen. Na de eerste korrel zijn we ook naar de huisarts geweest om één en ander uit te sluiten middels een bloed-, urine- en ontlastingsonderzoek maar daarin werd niets gevonden. Na zijn tweede homeopathische korrel waren zijn klachten allemaal beter.

Ine Welmers, 37 jaar

Al enige tijd verwijs ik (indien nodig) cliënten die burn-out zijn door naar Anka. Met een persoonlijk voedingsadvies zijn mijn cliënten er lichamelijk snel weer boven op en krijgen weer energie waardoor ik verder kan met mijn begeleiding. De combinatie van o.a. voeding en coaching/therapie werkt heel goed. Ik werk graag samen met Anka.

Erna Witbraad, burnout-coach joinyourlife.nl

Met mij gaat het goed en ik gebruik geen medicijnen meer (prednison/medicatie hoge bloeddruk). Ik wil je bedanken voor alle zorg en snuif-flesjes. En nu maar hopen dat het wegblijft. Ik heb je behandeling positief ervaren (je wilt wel veel weten en schrijft alles op). Bedankt.

Man, 57 jr, behandeld voor reuma dmv voeding, homeopathie en kruiden, 13-9-2011

Het gebeurt/overkomt je wel eens dat het je niet goed gaat. Gelukkig is er de aardige en vriendelijke huisarts die het probleem oplost. Ik heb dat ervaren. De huisarts constateerde een hoge bloeddruk en ik heb daar een half jaar medicijnen voor geslikt. De bijwerkingen (1 kwaal kwijt maar 3 kwalen erbij krijgen) maakten mij ongelukkig en ik besloot met de medicijnen te stoppen. Hierna heb ik in een kliniek en ziekenhuis uitgebreid onderzoek laten doen. Alle noodzakelijke dingen in mijn lijf waren goed “maar ik was er nog op tijd bij” en zou dus toch medicijnen moeten slikken. Een lezing van Anka over de natuurgeneeskunde gaf mij vertrouwen waardoor ik het probleem in haar handen legde. Anka heeft het aangepakt met o.a. homeopathische middelen en uitgekiende vitaminepillen en een gezonde voedingskeuze. Anka heeft alles goed uitgelegd en waarom alles nodig was en heeft duidelijk kennis en inzicht in deze zaken. Het resultaat is: dank je Anka, na meer dan anderhalf jaar gestaag en opbouwend: ik ben weer als nieuw.

Groeten, Wil 65 jaar

Je wilt niet weten hoe blij ik ben dat ik ooit bij jou langs ben gegaan. Ik was pas gestopt met het gebruik van prednison voor polymyalgie (PMR- een vorm van reuma) maar nog niet klachtenvrij en heel bang om terug te vallen. Met homeopathie, voedingsadviezen en voedingssupplementen kreeg ik weer controle over mijn lijf. Het herstel ervaar ik nog elke dag als iets bijzonders. Ik ben bang dat die reuma weer toeslaat maar mijn vertrouwen groeit wel naarmate de tijd verstrijkt.

Vrouw, 58 jaar, 2 jaar onder behandeling, 6 consulten

Anka behandelt mensen met natuurlijke remedies, homeopathie en fytotherapie, de kennis van kruiden en planten. Ze is een heel betrouwbaar persoon waar je van op aan kunt. Ze stelt je op je gemak tijdens de gesprekken en je kunt er zeker van zijn dat alles wat je zegt met de grootste integriteit wordt benaderd. Ze neemt haar werk heel serieus en biedt hoge kwaliteit. Ze zoekt en puzzelt door als de behandeling niet helemaal het gewenste resultaat geeft. Ik kan haar van harte aanbevelen voor al je gezondheidsklachten.

Sigrid Paesbrugge, yogalerares

Anka heeft me geholpen en behandeld voor verschillende gezondheidsklachten, mentaal en fysiek. Ze is heel geduldig, luistert goed en is heel grondig in haar aanpak. Ze houdt een uitgebreid dossier bij dat een goed overzicht geeft van de vooruitgang die ik in de laatste jaren heb gemaakt. Ze is eerlijk en zal je zeker doorsturen als ze je niet voor de volle 100 % kan helpen. Ik kan Anka aan iedereen aanraden.”

Julia Anderies

Anka is in staat om goed te luisteren naar een cliënt en kan goed analyseren waar het probleem zit. De combinatie van haar analytisch vermogen en haar gevoel voor de natuurgeneeskunde werken heel goed samen om het juiste middel te vinden. Daarnaast heeft zij een rustige vriendelijke persoonlijkheid, bij wie het prettig toeven is.

Sjuul Adema , haptotherapeute

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt