top

Fijne kerst en een gezond 2019!

Vergoeding zorgverzekeraars in 2019

 

 

 

Let op: Geen vergoeding meer bij CZ, Ohra, Nationale Nederlanden!
CZ, Ohra en Nationale Nederlanden hebben de vergoeding voor natuurgeneeskunde uit het pakket gehaald. Geheel onverwachts omdat wij aan alle hoge eisen van de zorgverzekeraars voldoen. Ik raad je dus aan om over te stappen naar een andere verzekeraar als je voor vergoeding in aanmerking wilt blijven komen.

Wees er op tijd bij!
Je kunt tot 31 december je huidige verzekering opzeggen en je hebt tot 31 januari 2019 de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

UMC vergoedt 100% van ieder consult
Vrijwel alle verzekeringen geven in 2019 slechts een gedeeltelijke vergoeding variërend van € 25,00 tot € 50,00 per consult. Zorgverzekering UMC vergoedt wel 100% van een natuurgeneeskundig consult (met een maximaal bedrag per jaar) en is dus een aanrader als je mijn consulten helemaal vergoed wilt krijgen. Wil je liever een lagere premie en zelf per consult meer bijbetalen, dan is United consumers van VGZ relatief voordelig.

Zorg en Zekerheid, DSW, De Amersfoortse, Stad Holland en Ditzo
Let op: bij deze verzekeraars wordt natuurgeneeskunde alleen vergoed als de zorg door een arts wordt verleend. Ik ben therapeut dus deze verzekeringen moet je ook niet kiezen als je bij mij onder behandeling wilt blijven.

Het is een klus om de juiste verzekering te kiezen
Alle vergoedingen voor natuurgeneeskunde kun je vergelijken op de zorgwijzer. Ik ben geregistreerd zorgverlener en aangesloten bij beroepsvereniging VBAG.

Hoe scoort je verzekeraar op duurzaamheid en eerlijkheid?
Ook belangrijk! Kijk en vergelijk op de verzekeringswijzer

Alles wordt duurder behalve mijn tarieven, die blijven gelijk in 2019.

Gezond het nieuwe jaar in

Meditatie – rust in je hoofd en tijd voor jezelf
In Beverwijk starten we op vrijdag 11-1-2019 om 18.30 uur met de eerste meditatie van het nieuwe jaar. Doe je mee? Er zijn weer plaatsen vrij.

Mediteren maakt je rustiger en bewuster. Wekelijks mediteren kan grote verbeteringen brengen voor je gezondheid. Samen mediteren is leuk en makkelijker dan alleen. Meld je aan of kijk bij meditatie

Sluit het jaar goed af
De kortste dag is alweer om en vannacht is de laatste volle maan van 2018. De dagen rond kerst zijn krachtige momenten om bij stil te staan. Wat laat je los en neem je niet meer mee naar het volgende jaar? Waar ben je tevreden over en wat wil je in het nieuwe jaar bereiken? Neem een momentje voor jezelf om hier over na te denken. Daarmee sluit je je jaar goed af en zet je krachtige intenties voor 2019!

Meer weten over het thema van deze volle maan?
Kijk op het blog van Petra Stam:
www.petrastam.nl/blog/2018/12/17/volle-maan-22-december-2018

Wil je stoppen met roken?
De beste beslissing voor je gezondheid. Er zijn natuurlijke oplossingen om je behoefte aan een sigaret te verminderen – zonder bijwerkingen. Lees in mijn meest gelezen blog hoe ook jij kunt stoppen met roken.

Ga jij voor een vitaal en gezond 2019?
Maak meteen een afspraak om je goede voornemens kracht bij te zetten.

Maak een afspraak

Ik sta ook even stil. De praktijk is gesloten van 24 december t/m 7 januari.

No comments yet.

Geef een reactie

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt