top

Meditatie

meditatie Amsterdam Breng je aandacht naar binnen 

Wil je graag mediteren maar lukt het niet zo goed in je eentje?

Meld je aan voor een geleide meditatie. We mediteren op vrijdagavond in Beverwijk en op woensdagavond in Amsterdam. In een klein groepje van maximaal 12 personen word je meegenomen op een reis naar de stilte in jezelf. Je hoeft even helemaal niets te doen.

Mediteren is makkelijker dan je denkt.

Er zijn verschillende manieren om uit je hoofd te komen en naar binnen te keren. Tijdens deze avonden maak je kennis met verschillende Oosterse meditatie technieken en elementen uit de “Living in the Heart’ workshops van Drunvalo Melchizedek. Hij werkt met oude meditaties van o.a. de Kogi en Hopi Indianen die krachtig en helend zijn.

Mediteren brengt je naar de rust die onder al je drukke gedachten zit

Als het hoofd stil wordt, kan het lichaam zich ontspannen en gaat de energie beter stromen. Daarom heeft mediteren veel voordelen voor je gezondheid:

– Meditatie vermindert stressklachten
– Het versterkt het immuunsysteem
– Verlaagt de bloeddruk
– Geeft meer stabiliteit
– Zorgt dat je meer verbonden bent
– Verhoogt de positiviteit
– Brengt innerlijke rust
– Verbetert het slaappatroon

Doe je mee? Geef je dan even op van te voren door te bellen met 06-34214018, stuur een bericht via de mail of klik op de button hieronder. De bijdrage is € 10,00 per keer.

Aanmelden meditatie

Helende meditatie

Een helende meditatie is een uitgebreid meditatief consult waarbij we afstemmen op jouw persoonlijke behoefte aan heling. Je wordt in een ontspannende en diepe meditatie gebracht en samen gaan we op zoek naar de antwoorden in jezelf. Een helende meditatie kan bijzonder krachtig zijn en diepgaande genezing brengen.

Maak een afspraak

 

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt