top

Medusa – de kwal

96-zee-kwal-kleuren-rust-1920-fotos-voor-therapeutenMedusa – de kwal is een prachtig zeedier. In de homeopathie wordt van de kwal een homeopathisch geneesmiddel gemaakt. Mensen die het nodig hebben, delen sommige eigenschappen met de kwal: hypersensitiviteit, graag in beweging willen blijven, gevoeligheid voor de omgeving en het willen ‘ontsnappen’ aan familie en vrienden. Het zijn meestal levendige mensen die neigen tot rusteloosheid en geïrriteerdheid.

Lichamelijke klachten die kunnen wordt behandeld met Medusa zijn een opgezet gezicht door bv allergie met opgezette ogen, lippen of zelfs de neus en de oren. Het kan ook helpen bij netelroos en huidklachten die gepaard gaan met branderigheid, doof, prikkend en warm gevoel of blaasjes in het gezicht, op de armen, schouders en borsten.

Het homeopathische middel Medusa kan de lactatie op gang helpen bij vrouwen die bij eerdere kinderen te weinig borstvoeding hadden.

, , , , ,

3 Responses to Medusa – de kwal

 1. shivatje 7 december 2012 at 11:50 #

  Hier heb ik iets van geleerd. Bedankt Anka om dit stukje te delen en te weten dat er lezers iets mee kunnen doen.

  • anka blankendaal 7 december 2012 at 11:57 #

   Hoi Shivatje, bedankt voor je altijd zo snelle reactie. Ik wens je een vrolijk winterweekend.

   • shivatje 7 december 2012 at 12:03 #

    voor jou het zelfde natuurlijk
    En het winterweertje doet je goed als je kan wandelen en nadien gezellig in de warmte nagenieten met een chocomelk. Alles komt dan gewoon los

Geef een reactie

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt