top

Lente meditatie

stocksnap_ydo05h0vy2De grote lente schoonmaak

Als de zon weer gaat schijnen, krijg je zin om je huis op te ruimen en de ramen te lappen. Zo buiten, zo binnen. Het licht van het voorjaar is voor onze uitscheidingsorganen het signaal om afvalstoffen los te laten die zich hebben opgehoopt in de winter. Met reinigende kruiden, verse sappen en door veel water drinken, kun je je lijf ondersteunen bij dit proces. Mentaal en spiritueel kun je de lente kracht bij zetten door stil te staan bij de dingen die je niet meer nodig hebt en na te denken over je wensen voor het komende voorjaar.

Leef in het ritme van de natuur

De lente begint op vrijdag 20 maart 2015. Het is ook nieuwe maan en boven Europa is een gedeeltelijke zonsverduistering te zien. Vier grote planeten staan deze week in een zogenaamde Grand Cross. Allemaal bijzondere signalen dat de natuur aan een nieuwe cyclus begint. Ook wij ondergaan een transformatie. Waar heb jij zin in? Wat wil bij jou tot bloei komen?

Doe mee met een bijzondere meditatie

Wil jij de lente vieren en even stil staan bij de bijzondere energie van dit moment? Dan dan mee met de lente meditatie. Laat los wat je niet meer nodig hebt, maak ruimte voor nieuwe energie en kom helemaal in de sfeer van het voorjaar.

Wanneer?

Vrijdag 20 maart 2015 van 19.00 uur tot 20.30 uur in de praktijk in Beverwijk

Woensdag 25 maart van 18.00 tot 19.30 uur  in de praktijk in Amsterdam.

Doe je mee!

Wil jij deze lente optimaal in je kracht staan? Meld je dan nu aan!  Je hoeft helemaal niets te doen behalve je mee laten voeren op een geleide meditatie, die behalve reinigend ook heel ontspannend is.

Geef je snel op en neem gerust iemand mee. Dan gaan jullie samen met frisse energie en met volle kracht een mooie lente tegemoet!

Meld je nu aan

, , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt