Natuurgeneeskunde Beverwijk

CIG Beverwijk

Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal Beverwijk

In januari 2015 ga ik mijn praktijk uitbreiden naar Beverwijk, de stad waar ik ben geboren en opgegroeid.

CIG Beverwijk

Ik heb een prachtige plek gevonden in het Centrum voor Integrale Geneeswijzen van mijn oude klasgenoot en jeugdvriend Willem Pinksterboer. Het CIG Beverwijk is een gezondheidscentrum waar reguliere en complementaire zorgverleners met elkaar samenwerken. Willem Pinksterboer is acupuncturist en werkt vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Onze kijk op gezondheid van lichaam en geest komt mooi overeen en ik verwacht dat onze samenwerking ons allebei zal inspireren en iets extra’s kan toevoegen.

Zowel Willem als ik zijn gespecialiseerd in stress- en burnoutklachten. Juist op dat gebied kunnen wij elkaar aanvullen en versterken.

Op de website van het CIG Beverwijk vind je meer informatie over de praktijk en de zorgverleners.

Je kunt je vanaf nu inschrijven als nieuwe cliënt. 

Nieuwe cliënten kunnen een afspraak maken. Wil je liever eerst kennismaken of wil je kijken of de natuurgeneeskunde kan helpen bij jouw klachten?

Je bent van harte welkom voor een gratis eerste consult op de maandag- en vrijdagmiddag in januari.

Meld je hiervoor aan via het formulier hieronder of bel 06-34214018.

Meditatie op de maandagavond

Is jouw goede voornemen voor 2015 om te gaan mediteren? Geef je dan nu al op voor de geleide meditaties op de maandagavond. We beginnen op 5 januari om 18.30 uur.

De eerste les is gratis.

De meditaties zijn bij uitstek geschikt als je voor het eerst gaat mediteren of moeite hebt om te ontspannen. Maar ook voor mensen die gewend zijn te mediteren, kan samen mediteren een extra verdieping geven. Ik neem je mee op reis langs allerlei meditatieve technieken en je hoeft zelf helemaal niet te doen. Lees meer bij ‘meditatie

Ik zie je graag in januari aan de Zeestraat 112 in Beverwijk.

map zeestraat

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt