Voorjaarsmeditatie

Voorjaarsmeditatie

De lente is eindelijk begonnen, tijd voor een grote schoonmaak. Het voorjaar is het moment waarop ons lichaam zich gaat reinigen van opgehoopte afvalstoffen. Je kunt dit proces ondersteunen met kruiden, verse sappen, veel water drinken of door te visualiseren.

Dit is ook hét moment om oude dingen liefdevol los te laten en ruimte te maken voor het nieuwe. Aanstaande woensdag 17-4 doen we een speciale voorjaarsmeditatie. Alles wat we niet meer nodig hebben, ruimen we op en we laten de frisse lente-energie naar binnen stromen.

Wil jij deze zomer optimaal in je kracht staan? Doe dan mee! We beginnen om 18.00 uur in mijn praktijk in het centrum van Amsterdam. Je hoeft helemaal niets te doen behalve je mee laten voeren op een geleide meditatie, die behalve reinigend ook heel ontspannend is.

Geef je snel op en neem gerust iemand mee. Ik heb nog plaats voor 4 mensen. Bel 06-34214018 of geef je op via het contactformulier.

 

, , , , ,

4 Responses to Voorjaarsmeditatie

 1. shivatje 15 april 2013 at 16:04 #

  Mocht ik niet over de grens wonen zou ik een van de vier zijn om samen te zuiveren en mediteren

  • anka blankendaal 15 april 2013 at 17:16 #

   Hoi Shivatje, ik weet dat jij graag mee zou doen. ik zal aan je denken tijdens de meditatie en stuur de lente-frisse energie jouw kant op.

 2. shivatje 15 april 2013 at 19:24 #

  Ik zal aan jullie denken woensdag als ik in meditatie ga. Net als u Anke zal een zachte bries van energie de grens overgaan.
  Ja en heel graag zou ik het eens willen bijwonen

 3. shivatje 16 april 2013 at 06:46 #

  😉

Geef een reactie

Wees lief voor je lijf zodat je geest zich erin thuis voelt